11-11-07

EROS NO NEW TOUR & CONCERT SIBIU-ROME


02

Dat Eros geen nieuwe tournee zou starten werd reeds enkele maanden gefluisterd.
Maar nu ook bevestigd door Eros zelf,hij liet in verschillende buitenlandse interviews duidelijk maken dat er zowel dit jaar en volgend jaar geen nieuwe tour komt!!

Een éénmalig concert in 2008 zou er wel gepland worden en meer bepaald in Rome met allerlei special guests. Toch opgelet deze info is enkel gebaseerd op geruchten, een officiële bevestiging is er tot heden niet.

Voor 2007 zou er op 14 DECEMBER een concert georganiseerd worden te Sibiu in Roemenië!
Sibiu is samen met Luxemburg de culturele hoofdstad van Europa voor 2007.
Maar ook dit steunt enkel op geruchten, tot dusver helemaal niet zeker.

Tekst: eros-ramazzotti.skynetblogs.be

15:49 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Hey Jah, inmiddels is het al maandag geworden, dus ik wens je van harte een goede start van de nieuwe week en een fijn maandagje toe.

Mvg Movieworld.

Gepost door: MovieWorld | 12-11-07

Hallokes Het is weeral maandag het begin van de week...lieve groetjes

Gepost door: yolanda | 12-11-07

Helaas wat te ver om bij te wonen. Hallo Eros,
Eros Ramazotti is heus wel karig met zijn concerten,Sibiu in Romenië is natuurlijk niet haalbaar.
De man zal in het verleden al een stevige duit verdiend hebben en dus zijn programma afstemmen volgens zijn goeddunken, dat is de luxe van een groot artiest.
Nog een aangename avond.
Groetjes.
Tilly & Lucie.

Gepost door: Tilly & Lucie. | 14-11-07

Meestal word ik wel vrolijk van jullie blogjes maar van deze word ik een beetje verdrietig.......had er zo op gehoopt..wilde dan als t zou gaan zowel in Belgie als in Nederland......

Gepost door: Miranda | 17-11-07

Concert Tour Wat mij betreft heeft Eros groot gelijk dat er volgend jaar niet alweer een tour komt wat heeft die man de afgelopen jaren al niet gepresteerd de stileliberotour in 2001 daarna weer een nieuwe cd Nove daarop volgend weer een concert tour in 2004 in 2005 alweer een nieuwe cd Calma Apparente dan vorig jaar de concert tour daarvan en nu binnen een jaar weer een prachtige cd uitgebracht ik vind het een hele prestatie van Eros hij mag trots op zichzelf zijn en heeft gelijk dat hij nu even wat rustiger aandoet hij is een mens en geen robot en het heeft volgens mij niets met geld te maken ik denk dat Eros ook wat meer tijd met dochter Aurora door wil brengen, al is het dan jammer dat er geen tour komt voorlopig hij moet ook aan zichzelf denken.
Ciao Anja

Gepost door: Anja | 20-11-07

Concert Tour 2 En dan vergeet ik nog de jaren voor 2001 wat heeft Eros toen niet allemaal gepresteerd en veel cd's uitgebracht nee ik vind het geweldig hij is voor mij nummer 1 en dat blijft hij ook een divino regalo per me.
Ciao Ciao Anja

Gepost door: Anja | 20-11-07

De commentaren zijn gesloten.