26-12-06

EROS JAAROVERZICHT and PART 2


We begonnen ons jaaroverzicht met "i belong to you", toch bracht Eros dit jaar nog twee andere single's uit.

Eind april bracht hij "bambino nel tempo" uit. Deze première was exclusief voor het internet portaal "Yahoo". Een opvallende keuze, en voor het eerst dat een italiaanse artiest koos om langs dit medium zijn nieuwste videoclip voor te stellen. Tijdens de "bambi awards" eind 2005, bracht hij dit nummer al live op de duitse tv. En gebruikte de duitse tv-zender ARD, "bambino nel tempo" als intro tijdens de afgelopen olympische spelen.

dyn005_original_321_321_pjpeg_2519107_ba14f668d755439e19b20b94a63fe84a

Deze single heeft het over de wereld en de plaats van een kind daarin, waar hij het vooral heeft over de onschuld van het kind. De videoclip, deed hier en daar wat denken aan de clip van "i belong to you", reden hiervoor is Don Allan. Hij regiseerde trouwens beide videoclips.Als locatie voor deze clip gebruikte men de woestijn van Marokko. Waarin hij op de harley de wegen doorkruist, met als eindstation de blauwe zee.Ook in deze clip was Eros volledig gekleed door het modehuis, Dolce & Gabanna. De kledinglijn waar Eros al jaren een boontje voor heeft.Tijdens zijn afgelopen tournee, stond "bambino nel tempo" niet op de playlist voor België en Nederland. Op het einde van het concert kreeg men wel de videoclip te zien.

stapassando1

Begin oktober verscheen zijn nieuwe single het nummer "Sta Passando novembre", naar onze mening het mooiste nummer/ballad van zijn laatste album. Let wel! er was een groot verschil met de vorige drie singles, het werd deze keer een "promotional single". Dus niet te koop en had enkel als doel: promotie. De officiële release op de italiaanse radio was voor zes oktober, nadien volgde de andere landen. Deze vierde single werd ook voorzien van een videoclip, maar er werden geen nieuwe beelden opgenomen. De hoofdrol in deze clip werd gespeeld door een gevleugeld hart in de vorm van een cartoon. Met een tekst waarin de zelfmoord van een twintigjarige centraal stond.

Picture: http://eros-ramazzotti.skynetblogs.be
Tekst: http://eros-ramazzotti.skynetblogs.be

16:12 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.