06-11-06

NEW DUET: EROS AND AMAIA MONTER


Wereldwijd zijn er geruchten dat er een nieuw duet op komst is, Eros zou namelijk nog deze maand een duet opnemen met Amaia Monter. Deze spaanse zangeres is bij ons zo goed als onbekend, toch in Spanje en Zuid-Amerika razend populair. Zij maakt deel uit van "La Oreja de Van Gogh", vrij vertaald: "Het Oor van Van Gogh".

219717_O


La Oreja de Van Gogh is een Spaanse pop/rock band. Bestaande uit zangeres Amaia Montero, gitarist Pablo Benegas, bassist Alvaro Fuentes, toetsenist Xabi San Martin en drummer Haritz Garde. De band bestaat sinds 1996, Amaia is er iets later bijgekomen, daarvoor zorgde drummer Haritz voor de zang. De songs worden geschreven en gecomponeerd door Amaia, Pablo en Xabi. "La Oreja de Van Gogh" bracht dit jaar hun vierde full-album uit: La Guapa (de knappe vrouw, de schoonheid). Waarvan de single "Dulce Locura" 2 weken op nummer 1 heeft gestaan in de spaanse hitlijsten.

orejavg_guapa_lg

Dit nieuws is tochwel verrassend daar Eros onlangs verklaarde, dat hij graag een duet zou willen opnemen met de Italiaanse zangeres Carmen Consoli. Een samenwerking die we misschien op zijn komende "best off" album zullen horen.
Wanneer we het duet met Amaia Monter mogen verwachten is voorlopig nog onbekend. Wel is dit gerucht ondertussen bevestigd door de officiële webpage van "La Oreja de Van Gogh".
Wil je meer weten over Amaia Monter, deze info vind je hier .

Picture; www.laorejadevangogh.com
Tekst; http://eros-ramazzotti.skynetblogs.be

14:39 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.