18-10-06

PROMOTIONAL & VIDEOCLIP


Eros nieuwste single "Sta passando novembre" is stilaan ook op onze radiozenders te horen. Zoals we reeds konden vertellen is deze single niet te koop en heeft enkel als doel promotie!!

medium_stapassando

Nogal wat fans vinden het uiteraard jammer dat deze single niet te koop is, en stellen zich vragen bij deze keuze. Het antwood op deze vraag blijft voorlopig onduidelijk: " is het om zijn full-album te promoten?", "is het om legale downloads te bevorderen?". Of zit er misschien een heel andere reden achter deze ongewone manier van single-voorstelling. Wel, één ding is duidelijk: de aankomende videoclip zal blijkbaar alles gaan verklaren!! Een clip in cartoon-vorm, met een Eros die op reis gaat naar bestemming onbekend.

medium_videospn

Uiteraard is dit een link naar de songtekst en het zou ons niet verbazen dat het uiteindelijke doel van deze promotie-single ook iets te maken zal hebben met de achterliggende betekenis van 'sta passando novembre". Dit nummer werd trouwens opgedragen en geschreven voor een 20 jarige vrouw die zelfmoord pleegde.
Het is dus afwachten op de videoclip om te weten waarom en waarvoor men nu heeft gekozen voor een promotie-single.

NB: Deze single is niet te koop, de beperkte promotie-single's zijn verdeeld aan italiaanse radiozenders. Maar wie weet kan je binnenkort misschien toch een exemplaar in handen hebben??? .....BINNENKORT!....

Picture; Cd-cover Sta Passando Novembre
Tekst; http://eros-ramazzotti.skynetblogs.be

20:59 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.