07-08-06

EROS TOUR 2006 FINALE!


Eros werkt vanavond zijn laatste concert af van zijn driedaagse in Monte Carlo, tevens eindigt hiermee de tour 2006!! Een tour die begon in Ancona meer bepaald op 16 maart en maandenlang doorheen Europa trok. Vandaag dus het einde van een tournee die er kwam naar aanleiding van zijn nieuwste full-album "Calma apparente".


Men heeft dus gekozen voor drie finale concerten (5/6 en 7 augustus) voor een select publiek. Concerten in het kader van het "sporting summer festival", tickets kosten maar liefst 182 euro, al krijg je voor deze prijs een concert en een diner aangeboden.


Het management rond Eros kreeg een hoop kritiek , wanneer je bv. als koppel dit concert wilt meemaken kost je dit een slordige 364 euro!! Dan heb je nog geen rekening gehouden met andere onkosten waaronder transport en een eventuele overnachting. Als gevolg vlogen de tickets voor het concert in Bonn te deur uit, en werden maar weinig tickets verkocht voor het concert in Monte Carlo aan echte Eros-fans. Beetje jammer dat omwille van een te hoge ticketprijs vele fans, teleurgesteld zijn en het finale concert noodgedwongen niet kunnen meemaken.
Pittig detail een aantal Eros-sites hebben uit protest, reeds na het concert in Bonn hun zomerstop ingelast!

Picture; http://www.sportingmontecarlo.com
Tekst; http://eros-ramazzotti.skynetblogs.be

16:00 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.