21-07-06

EROS FANBLOG & TOEKOMST?


Allereerst willen wij iedereen danken voor het vertrouwen en de steun die we verkregen via chat en e-mail. Ondertussen hebben wij ook de hulp ingeroepen van het BLOODSTEAM , wij danken hun dan ook voor de snelle reactie en informatie.

Voor alle duidelijkheid het was nooit onze bedoeling enige vorm van concurrentie te bieden met "??vooraanstaande??" websites. Onze webpage is ontstaan als hobby, om vooral voor eigen belang het doen en laten te volgen rond Eros. Maar uiteraard hoop je natuurlijk dat je informatie ook wordt gelezen door anderen.


Momenteel hebben wij beslist om voorlopig niet in te gaan op hun eisen, en wordt er dus niets verwijderd. Om verdere klachten te vermijden nemen wij ons voorzorgen, en gaan we een aantal veranderingen doorvoeren. Een andere beslissing die we namen is dat wanneer "hun" beklag blijft duren of als blijkt dat we wettelijk niet in orde zijn, we ermee zullen stoppen. Het voorstel van sommige bezoekers om er een officiële website van te maken, nemen wij in overweging. Toch voelen we ons nog steeds goed bij skynet, de steun die we momenteel krijgen bevestigd nog maar eens dit gevoel.

...forse cambierà nella testa
della gente la mentalità
di chi ascolta ma non sente
prima che il silenzio
scenda su ogni cosa
quel silenzio grande
dopo l’aria esplosa
perché un mondo senza musica
non si può neanche immaginare
perché ogni cuore
anche il più piccolo
è un battito di vita
e d’amore che
musica è ...


Picture: www.newsoon.com
Aanpassing: http://eros-ramazzotti.skynetblogs.be

16:54 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.